středa 10. srpna 2016

Naše kniha je k dispozici i v papírové podobě

V tomto týdnu se naše kniha posouvá do další etapy svého života. Její elektronickou verzi si stáhlo již mnoho lidí. Jedním z nich byl i můj kamarád Lukáš Glimmer. Kniha ho zaujala. Protože má vlastní profesionální studio a velkou průmyslovou tiskárnu, rozhodl se připravit mi překvapení a knihu jednou vytiskl. Použil recyklovaný papír a ekologické inkousty. Výsledek byl moc pěkný. Já sám čtu knihy mnohem raději v papírové formě, a tak jsem začal zjišťovat, zda by bylo možné knihu vytisknout levně, tak, aby se dala i u papírové verze použít naše filozofie oceňování.

A podařilo se to. Za 126,- Kč si nyní můžete objednat naší knihu Cesta (ne)obyčejného člověka 1 ve formátu A5 s lepenou vazbou. Tato cena (která je srovnatelná s tím, kdybyste si knihu vytiskli doma na domácí tiskárně) zahrnuje tisk ekologickým inkoustem na recyklovaný papír v paperbackové vazbě a přiměřený provozní zisk tiskárny. V podstatě si za těchto 126,- Kč objednáte hromádku svázaného a potištěného papíru. Neplatíte za obsah, protože v ceně nejsou obsaženy autorské poplatky.

I pro papírovou verzi platí, že obsah nabízíme zdarma. Energii autorům začněte vracet až ve chvíli, kdy vám kniha přinese užitek, třeba poté, kdy nějaké cvičení budete dělat po tři týdny, a zjistíte přitom, že jste se pozitivně změnili. Energii i za papírovou verzi můžete vracet těmito způsoby: 
  • Pošlete finanční obnos autorům ve výši ekvivalentní vašemu užitku na bankovní účet Jana Bíma číslo 2000925264, kód banky 2010. 
  • Pošlete stejně velký obnos na charitativní účely nebo někomu, o kom víte, že mu peníze momentálně chybí. 
  • Udělejte dobrý skutek ve vašich očích ekvivalentní vašemu prospěchu z této knihy.  
  • Zvolte libovolnou kombinací výše popsaného.

Důležitá je ona „ekvivalentní výše“. Měřit ji můžete jen tehdy, pokud již k nějakému užitku došlo. Horním limitem jsou vaše finanční či jiné možnosti (nemůžete dát, co nemáte). Ve výsledku tedy za tyto informace nemusíte dávat nikomu nic, a taky můžete na uvedený účet či na jiné účty poslat třeba miliony korun, když u vás došlo k „obrovskému“ užitku.

                                                                                                                                           Jan František

  

Žádné komentáře:

Okomentovat